Omheiningen plaatsen & hagen zetten in Limburg

Omheiningen

DnC Tuinaanleg uit Bree is naast het onderhoud van uw tuin ook ervaren in het plaatsen van uw omheining of het zetten van een haag. U kiest de beste oplossing voor uw tuin en wij verwezenlijken deze!

Hou kinderen en dieren binnen en nieuwsgierige blikken buiten
Nood aan een degelijke omheining om uw eigendom af te schermen? Of ziet u eerder een mooie groene haag voor u als u aan een omheining denkt? Neem dan Davy en Nancy Camps uit Bree onder de arm, al 20 jaar dé
groene vingers voor al uw tuinonderhoud en tuinaanleg, maar ook zeer bedreven als het om omheiningen en poorten gaat.

Uw tuinomheining of poort houdt ongewenste bezoekers buiten en biedt bescherming tegen wind en lawaai. Davy en Nancy Camps plaatsen uw omheining in heel Limburg!

Betonnen afsluiting en afrastering met Bekaert draad
Wenst u een solide degelijke afrastering? Wij kunnen uw wens inhuldigen. Betafence (Bekaert) draad vormt de basis van uw stevige omheining. Wij zijn ook sterk in invlechtwerk en plaatsen uw afrastering met gevlochten draad. Ook hekwerk plaatsen we met grote precisie en vakmanschap.

Een natuurlijke tuinomheining
Ook een natuurlijke tuinomheining kan perfect voor de gewenste privacy en afbakening zorgen. Een haag kan uw tuin ook onderverdelen in gezellige hoekjes uw terras afscheiden. Goed onderhouden blijft uw haag ook mooi in vorm.

Wilt u naast uw omheining eerder een zwembad of pergola? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Bent u er nog niet helemaal uit en wilt u onze verschillende  mogelijkheden verder te ontdekken? Of weet u wat u wilt en gaat u meteen voor een vrijblijvende offerte? Die stellen wij graag voor u op, contacteer ons vandaag nog!

Plaatsen omheining & zetten van haag door DnC in Bree (Limburg)

Camps Davy

Om uw privacy en gemak te verhogen plaatsen wij uw omheining en zetten wij uw hagen!