Beregeningsinstallaties & Sproei installaties in Limburg

Beregeningsinstallaties

Warme temperaturen en weinig neerslag zijn nefast voor uw tuin. Wilt u echter op een simpele manier uw tuin laten opfleuren? Dan moet u DnC Tuinaanleg uit Bree inschakelen om een sproei installatie te installeren voor de beregening van uw tuin!

Genoeg van het geknoei met tuinslang of sproeiers?
Dan hebben wij dé oplossing! De groene vingers van Davy en Nancy Camps zijn naast tuinonderhoud en tuinaanleg ook handig in de installatie van uw automatische beregening. In heel Limburg komen wij uw beregeningsinstallatie plaatsen. Bespaar uzelf de moeite om uw tuin te beregenen, laat deze klus over aan Davy en Nancy Camps… en nadien aan uw automatische sproei-installatie.

Naast beregening leggen wij ook vijvers en zwembaden aan. Wij zorgen hierbij voor de aansluiting van uw nutsvoorzieningen.

Regen? Graag!
Onze beregeningsinstallaties kennen niets anders dan voordelen. Uw tuin oogt fris en gezond dankzij een automatische beregening. Een tuin die voldoende regen krijgt, blijft gezonder. Gaat u op vakantie? Geen
nood, uw beregeningsinstallatie verzekert uw tuin van het nodige water!

Slimme beregening
Staat uw tuin droog, dan doet uw automatische beregening vlijtig zijn werk. Uw sproei-installatie weet echter ook van ophouden. Als het regent, stopt de automatische beregening van uw gras en doet de natuur
de rest. Een ingebouwde regensensor meet het vochtgehalte.

Uw tuin is in goede handen bij groene professionals Davy en Nancy Camps, ook voor de beregening van uw gras. Kies voor het gemak van een beregeningsinstallatie en contacteer ons gerust voor een vrijblijvende offerte!

Beregeningsinstallatie - Sproei installatie - Beregening tuin in Bree & (Limburg)

Camps Davy

Wij plaatsen uw beregeningsinstallatie & sproei installatie voor de beregening van uw tuin!